Euril 2011.05.19. 21:00

Ezek a kontinensek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://demotivacio.blog.hu/api/trackback/id/tr842915304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pacsuta 2011.05.19. 21:20:41

most ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÍROK, nem erről a posztról

van egy olyan érzésem, hogy a szerkesztőknek FOGALMUK SINCS arról, hogy mi az a "demotiváció", csak felmentek az eredeti demotiváló oldalra, azt hitték, hogy vicclap és gondolták "HÁH! NEKÜNK IS KÖLL EGY ILYEN!"
demotiváció arról szól, hogy egy kép/szöveg miatt elgondolkozzon az illető és legtöbbször meg is mozgassa őt belülről. én ezt a blogot nem fogadom el "demotiváló"-nak, mert az már létezik.

Drivolis · http://demotivacio.blog.hu 2011.05.19. 22:45:35

Amikor az oldalt létrehoztam, még csak nem is hallottam az általad említett oldalról. Külföldi oldalakat néztem és nevettem, sok ismerősöm nem tudott angolul és nekik fordítgattam, majd kinőtte magát. Véleményem szerint a demotiválás és a motiválás között van külömbség... gondolkodj el amin szeretnél, senki se kérte, hogy fogadd el az oldalt. Ez egy humorlap, ha tetszik tetszik, ha nem nem.

Euril 2011.05.20. 00:27:14

BTW a Demotiváló február közepe óta van ez pedig durván 2010 júniusa óta. De ha korrektek akarunk lenni akkor a talán egyik legnagyobb (Ugye már csak azért is mert a memebase része)oldalt is említhetnénk a verydemotivational ami már évek óta üzemel. De mint mindenki aki utánanéz a dolgoknak mielőtt szájat tép tudnia kell, hogy az egész egy bizonyos Despair inc kezdte el 1998-ban. Az egészet azért kezdték el hogy bemutassák mennyire is viccesek a máshol már igen gyakori motiváló képek. (Ez az érdekes rész mert ezek azok amire gondolhattál mer ezeknek az elkészítésénél még tényleg egy mély gondolat volt a szikra csak mint ahogy ez az értelmes embereknek leesett ezek rohadtmód komikusak.) Szóval lényegében mindenki őket majmolja és ha már itt tartunk igen az eredeti demotiválót majmoljuk mer tetszik és mivel a poén a lényege ahogy el is mondták a készítők. Tudom ajánlani a Knowyourmeme nevű oldalt ahol az ilyesmit elmagyarázzák és a "Go cry emokid" nevű oldalt ha mély gondolatokat vársz el. Angol tudás erősen ajánlott. Mindemellett köszönjük a segítő észrevételeket ^^.

Szihó 2011.05.20. 12:46:49

@Pacsuta: Kajak azért regisztráltál egy oldalra, amit nem fogadsz el, hogy ezt megmondhasd a szerkesztőségnek? Nincs neked véletlenül egy kicsit túl sok időd? :D

Pacsuta 2011.05.20. 15:17:42

@Szihó: tudtommal én a blog.hu-ba regisztráltam, de mindegy.
süti beállítások módosítása